Video Workshop

Leer en maak met je eigen mobiel oneindig veel video’s

Wat leer je in tijdens video workshop?

Praktijk

De belangrijkste elementen van een video. Je leert ideeën te vinden, video scripts met impact te schrijven, hoe je met zelfvertrouwen interviewt of presenteert, video-edit en de video’s kan posten.

Coaching

Tijdens de workshop coach ik je op alle vlakken van video. Je leert ook hoe je een video maakt en bijdraagt aan zichtbaarheid online, conversie en de beelden voor andere doeleinden kan inzetten.

Software & Tools

Je ontdekt tijdens de workshop welke software (gratis) je het beste kan inzetten en welke tools handig zijn voor video’s. Je leert ook hoe je simpel AI voor je kan laten werken.

video workshop
video workshop

“Een super gave workshop gehad van
Lars de Rooy!”

“Ik snap de kracht van video op LinkedIn, maar om nu zelf video’s maken? Ik was vooral benieuwd hoe je met simpele tools en software die je dagelijks gebruikt mooie video’s kan maken. De workshop geeft je deze tools wat resulteert in een mooie video en de juiste skills om ook na de workshop video’s te maken!”

Rody Eickhoff – Loogman Groep

30 Dagen Niet Tevreden
Investering Terug Garantie

Indien je om wat voor reden niet tevreden bent over de workshop dan heb je tot 30 dagen na de workshop het recht op de “Niet tevreden investering terug garantie”.

De enige 2 voorwaardes zijn dat je 1. tijdens de workshop aanwezig bent en 2. de video die je in de workshop leert hebt gedeeld op je social media of je website binnen 30 dagen nadat de workshop heeft plaatsgevonden.

Meest gestelde vragen [ F.A.Q ]

Voor een gelimiteerde tijd is de workshop toegankelijk voor 295 euro [ ex. btw ] p.p. in plaats van €395,00.

De workshop duurt +/- 3 uur van 10.00 – 13.00 uur.

De workshop vindt plaats in Haarlem op de Hendrik Figeeweg 3.

Schrijf bij je aanmelding bij het veld opmerkingen de datum van je bezoek aan de video workshop:

April:
20-04-2023
25-04-2023

Mei:
09-05-2023
18-05-2023
23-05-2023
30-05-2023

Juni:
01-06-2023
06-06-2023
15-06-2023
20-06-2023
22-06-2023
27-06-2023
29-06-2023

Je kan een video maken voor marketing en sales doeleinden.

Zeker. Dit kan voor maximaal 4 personen ( 1195 euro ex. btw). Meld je dan nu aan via deze link >> Schrijf bij het veld opmerking de gewenste datum van de workshop op locatie.

Je hebt alleen een laptop of tablet/iPad en een mobiele telefoon nodig.

“Ik haalde Tommy Hilfiger als klant binnen dankzij mijn zelfgemaakte video”

Lauren Becker zocht naar een manier om meer zichtbaar te worden via het internet. Na de workshop kon Lauren zelf video’s maken. Dankzij deze video’s haalde zij Tommy Hilfiger als klant binnen.

Hoe Bradley de video workshop ervaarde

Een van onze doelen is zichtbaar zijn op social media met video. Tijdens de workshop hebben we verschillende video’s gemaakt. Het voordeel van zelf video’s maken betekent kostenbesparing en ter plekke video’s maken.

Remco Klaverstijn

Remco Klaverstijn

B2B Marketeer

Top workshop. Veel geleerd over hoe je meer uit video kan halen. Ideaal voor zelfstandigen, professionals en freelancers die video willen gebruiken voor marketing.

Mitchel van Luit

Mitchel van Luit

Freelancer

Lars heeft al ruim 1.164 clienten geholpen met video marketing

en meer dan 11.458 video’s afgeleverd

Over Lars de Rooy

Sinds 2009 help ik mensen en bedrijven met maken van video’s voor marketing en sales.
Voor zelfstandigen, freelancers, MKB en corporates.

Het leuke van video’s maken is de vertaling van een idee naar een video. Door de populariteit van Netflix, Youtube en TikTok kijken is kort en aantrekkelijk een boodschap overbrengen een must.

De ervaring die ik heb opgedaan deel ik sinds 2020 via workshops en trainingen. Ik vind het vooral leuk om de reacties van mensen te zien wanneer zij met trots een video presenteren.

Voorbeelden van video’s in
opdracht voor mijn cliënten

Voor Bosten Scientific verfilmden we video testimonials met als doel: patiënten geruststellen en meer conversie op de website.

Kyocera Europe zocht een manier om bedrijfscultuur te laten zien aan toekomstige medewerkers. De video’s helpen bij de werving en selectie van nieuwe werknemers.

Voor WeQuit maakten we 4 video’s. De video’s worden met succes ingezet als advertenties en leveren potentiële leads op.

Voor Sira Incentives filmden wij de vacature video. De video wordt nu gebruikt voor het aantrekken van nieuwe werknemers. Tijdens de lancering van de video op een beurs trok dit gelijk 2 kandidaten aan.

Voor sportvereniging The Socials Sport uit Haarlem interviewden we deelnemers van het Rewire project. De video’s hielpen mee met aantrekken van nieuwe kandidaten.

Voor Boston Scientific interviewden we een Field Clinical Specialist in Burgos, Spanje. De video was niet alleen extern een succes maar inspireerde ook intern werknemers.