Ontdek Hoe Je Jouw Dienst of Product Digitaal Maakt
En Via 3 Stappen Kan Verkopen
(Zonder Kennis of Ervaring)

Lars de Rooy Presenteert:

Training Digitaal Product Maken & Online Verkopen

✅  De 3 stappen om succesvol via internet potentiële klanten aan te trekken (zonder een marketeer te zijn)

✅  Hoe je in 30 minuten weet welk product of dienst je kan verkopen, waar vraag naar is ( geen ervaring of skill nodig)

✅  Hoe je binnen 24 uur je eerste digitale product maakt met alleen je laptop ( zonder een digitaal product of dienst te hebben)

✅  Hoe je met bewezen strategieën en tactieken digitale producten/diensten binnen een paar weken verkoopt

✅ 15 inzichten en doorbraken die je op alle vlakken winst opleveren

Donderdag 26 augustus 19.00 uur

  

Ondernemen Geeft Vrijheid.

FAQs

De training is geschikt voor werknemers, ondernemers, zelfstandigen, directeuren, freelancers, ad interimmers, consultants, coaches en overigen die een product of dienst succesvol willen verkopen op het internet. Voor jezelf of voor het bedrijf waar je werkzaam bent.Als je open staat voor inspiratie, informatie en jezelf graag ontwikkelt dan is dit de juiste training voor jou.

De training is zo opgezet dat je continue geïnspireerd en geïnformeerd wordt over inkomsten via internet. Ik probeer je zo goed mogelijk van dienst te zijn door mijn kennis met je te delen. Ik doe dit op zo’n manier dat je het makkelijk kan onthouden.

Mijn kennis met je delen en een kans aanbieden. Ik deel  3 strategieën die inkomsten via internet geven, 15 inzichten die je meer winst opleveren in de breedste zin van het woord en informatie over online sales systemen. Zolang deze tekst zichtbaar is de training gratis toegankelijk.

Indien je de live training [kosteloos] niet kan zien, biedt ik je de mogelijkheid om het voor een bepaalde periode terug te kijken. Een kleine investering om het terug te kijken. Bekijk hier je mogelijkheid: https://link.larsderooy.com/Rivislo21